Victor Edvardsson och Oskar Lindberg skrev på

Sent igår skrev Victor Edvardsson och Oskar Lindberg på kontrakt med Grebbestads IF för 2017.

Victor Edvardsson har varit klar ett tag då han muntligen gett besked till klubben om spel 2017 men sent igår kom då påskriften av kontraktet.

Vad det gäller Oskar Lindberg så har man nu kommit överens om 2017 och kontraktet kunde undertecknas, även det sent i går kväll.

Grebbestads IF är mycket nöjda med att dessa två talanger väljer att fortsatta för Grebbestads IF då dom båda nu signerat sitt första kontrakt med klubben.

Oskar Lindberg
Blott 16-årige Oskar gjorde under den gånga säsongen 4 inhopp i div 2 samt 1 i DM-semifinalen mot Oddevold i tävlingsmatcher. I träningsmatcherna under 2016 fick han två inhopp varav mål i den första mot Svane när han satte segermålet sent i matchen.

Victor Edvardsson
Även Victor är bara 16 år gammal. I tävlingsmatcher fick Victor två inhopp i div 2, ett inhopp i DM. Plus ett inhopp i en träningsmatch inför 2016 säsongen. I sitt andra inhopp slog han ett fint inlägg som Anton Henriksson kunde nicka i mål.

Det innebär att just nu är åtta man klara för 2017
Oskar Lindberg
Jonatan Hårenberg
Felix Norén