GIFs P15/17 har fått stipendie från Jan Ericssons Minnesfond för unga idrottövare

Tomten kom dagen före julafton med det glada beskedet att GIFs ungdomsverksamhet har fått ett stipendie riktat till det äldsta, och framgångsrika, P15/17-laget inom vår ungdomssektion.

Stipendiet skall användas till vidareutveckling av spelarna i laget genom utbildning, studiebesök och sociala aktiviteter.

Läs nedan om reaktionen från P15/17 ....

Så här säger Henrik Edvardsson, glad ledare för P15/17, om nyheten:
"Det är underbart att få detta stipendie. Pengarna kommer väl till pass för att fortsätta utveckla detta gäng med så många duktiga och intresserade killar. Flera av dem har redan visat vad dom kan i både distriktslag och GIFs seniorlag."

Jan Ericssons Minnesfond för unga idrottsutövare i Tanums Kommun är en del av det "paket" av donationer till förmån för unga idrottare och unga entreprenörer i Tanum som tillkännagavs i samband med Jan Ericssons donation på 2 miljoner kronor till GIF sommaren 2015.

Jan Ericsson Donation på 2 miljoner kronor till GIF från Jan Ericsson

Missade mitt namn på Guldtian, skickade idag kl. 1700, swish.
Ser fram mot 2022.

2021-11-28 13:00