28/5 1922

28/5 2022

GIFs Fotbollsskola 2017

Tack alla fantastiska Barn och Ungdomar för att ni varit med och haft kul tillsammans med oss på vår fotbollsskola på vackra Siljevi i Grebbestad.

Idag avslutades GIF Fotbollsskola 2017.

Under tre dagar har ca 70 barn och ungdomar från 7-13 år haft kul tillsammans och lärt sig mer om fotbollens ädla konst. Ansvariga ledare har varit Daniel Söderlund, Oskar Lindberg, Gustav Henriksson, Victor Edvardsson och Alexander Törnqvist under ledning av Fredrik Danielson.

Vid avslutningen delades det ut fotboll, T-shirt och vattenflaska till alla.

Michael Torberntsson och Frida Ljunggren har haft ansvaret för maten dessa dagar. Måndag och tisdag serverades lunch från Restaurang Källaren och på onsdagen grillades hamburgare.

Här är lite bilder ifrån avslutningsdagen

Daniel Söderlund Oskar Lindberg Gustav Henriksson Victor Edvardsson Aleksander Törnqvist Fredrik Danielsson Michael Torberntsson Frida Ljunggren (Hedström)

David är tillit MFF och tror själv på en plats under året😀 Det vore ju fantastiskt med en GIFFARE i Sveriges bästa lag💪

2021-11-28 13:00