Grebbestad trupp mot Lunds BK

Grebbestads trupp mot Lunds BK är klar och ser ut som följer:

Som vi ser nedan så saknas några spelare. En fråga inför matchen var om Tobias Luvenberg skulle kunna vara med efter sin stukning i foten i DM-semifinalen. Svaret blev nej. Däremot är Oskar Lindberg tillgänglig igen efter en skada i ljumsken på första träningen efter uppehållet som gjorde att han missade DM-semifinalen.

I seriesammanhäng har vi en 16-årig kille som är med för första gången. Edison Kelmendi. I mars debuterade han i a-laget med ett mål i DM-matchen mot Skärhamns IK. Sedan har han spelat en träningsmatch samt deltog även senast i DM-semifinalen mot Stenungsund, en spännande spelare för framtiden.

Saknas

31. Anders Tjernberg
50. Hampus Furublad
51. Edison Kelmendi