28/5 1922

28/5 2022

Kevin Andersson borta resten av säsongen?

Allt tyder på att Kevin Andersson missar resten av säsongen efter skadan sist mot Ängelholm. Hälsenan behöver nämligen opereras.

Kevin Andersson ersatte skadade Tobias Carlsson efter 21 minuter i matchen mot Ängelholm.

12 minuter senare, i matchens 33:e minut, var det Kevin Anderssons tur att lämna planen skadad.

Han fick en spark bakifrån på hälsenan och fick omedelbart väldigt ont. Han provade kort att spela vidare men det var omöjligt och byte var enda utvägen.

Och nu ser det då ut som han kommer att missa resten av säsongen.

• Hälsenan var inte av men skadad och en operation är nödvändig
• När? Ej klart idag
• Läktid? Kevin har ännu inte hört något om detta
• Men med operationstid ej klart och en operation av hälsenan så ger det sig självt i mina ögon i alla fall att det är färdigspelat för i år

Vi kan inte göra annat än att önska Kevin snabbt tillfrisknande efter operationen och hoppas att allt går bra och så snabbt som möjligt.

Vad det gäller Tobias Carlsson är det i alla fall för mig mer oklart om skadans omfattning. Han hade i går, dagen efter matchen, ont och svårt att böja knäet. Vi får be att återkomma när vi vet lite mer.

Ängelholms FF-GIF 2-1 Kevin Andersson Tung bortaförlust mot Ängelholm 35 bilder från Ängelholm-Grebbestad

David är tillit MFF och tror själv på en plats under året😀 Det vore ju fantastiskt med en GIFFARE i Sveriges bästa lag💪

2021-11-28 13:00

YXHULTS IK