28/5 1922
 
100 år
28/5 2022
 

Raúl da Silva skadad

Högst troligt så missar Raúl da Silva resten av säsongen då en bit av hälsenan har gått av och högst troligt väntar nu en operation. - Jag är optimistisk och hoppas vara tillbaka innan säsongen är slut, säger Raúl.

Efter gårdagens match fick jag en pratstund med Raúl så nu fick åka med som åskådare.

Hej Raúl. Något tråkigt hände dig i början av veckan på träning, berätta
– Jag slet delvis av hälsenan. Jag sprang på träningen och plötsligt hände något med hälsenan som brast så jag kommer att vara utanför spel ett tag.

En kompis till mig som fick avsliten hälsena sa att det kändes som någon sparkade ner han bakifrån. När han vände sig om och kollade fanns ingen i närheten...
– Ja precis. Det var en bra beskrivning. Jag frågade till och med dom andra grabbarna om någon hade sparkat mig bakifrån men jag var ensam.

Men hälsenan var ändå inte helt av?
– Stämmer. Om den vore helt av hade jag varit borta från spel i 6-12 månader. Jag vet inte riktigt hur lång tid det kommer att ta men det borde vara kortare tid än 6 månader.

Skadan kom olyckligt, som skador alltid gör. Du hade för några veckor sedan en ganska svag match mot Nordvärmland men har sedan svarat upp galant med två mycket bra matcher efter den matchen
– Ja, fotboll har du alltid upp och nergångar. Jag hade en dålig match men efter det gjorde jag två bra matcher och jag hade bra träningar men så kom tyvärr detta... Men jag kommer att komma tillbaka, ännu starkare!

Då såg matchen idag (läs igår). Vad tycker du om matchen, killarna gjorde det riktigt bra?
– Ja, grabbarna gjorde det riktigt riktigt bra. Det var inte ordinarie start-elva men killarna som kom in och övriga stod upp bra och gjorde vad som förväntas av dom, det är allt som betyder.

Okey, tck så mycket Raúl och så önskar vid dig en snabb läkningsprosses!

– Tack så mycket

Raúl da Silva

David är tillit MFF och tror själv på en plats under året😀 Det vore ju fantastiskt med en GIFFARE i Sveriges bästa lag💪

Div II Norra Götaland
2021-11-28 13:00

YXHULTS IK
0-0

Kumla IP, Kumla
Träningsmatch
2022-02-12 13:00
EDS FF (b)
SJB Arena, Ed


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.