Edison har spelat färdigt i Grebbestad?

Efter två raka starter för Grebbestad, mot Vårgårda och Vänersborgs IF, saknades Edison plötsligt i truppen.

Skadad?

På resan till gårdagens match mot Sävedalen ställde jag frågan till tränaren Peter Levin: Vart är Edison, är han skadad?
- Nej, han har hastigt flyttat till Helsingborg där en familjemedlem fått jobb. Hela hans familj flyttade med.

Detta gör ja att Edison högst troligt spelat sin sista match för Grebbestad.
Han skall vara aktuell för att skriva på för Eskilsminne som spelar i div 1 och då är det deras U19-lag som är på gång.

Vi får önska Edison lycka till framöver.

Edison Kelmendi (Hajdari)

Trots årets motigheter för A laget med skador och uddamålsförluster måste jag ändå imponeras av lagmoralen som killarna visat upp de senaste matcherna. Trots tidiga mål i baken kämpas det på planen och tränare Jonas finner omdisponeringar och vi vinner matcher. All heder till er alla inblandade för allt kämpande. Nu krigar ni och vi bredvid tillsammans för nytt div 2 kontrakt💪

I förrgår 19:30

IFK SKÖVDE FK