Corona-anpassat årsmöte genomfört

Efter årsmötets öppnande hölls en parentation över GIF-arna Morgan Kaldrup, Ingemar Stang, Kjell Olsson, Willner Andersson och Bo Lindgren vilka avlidit sedan förra årsmötet.

Genomgång och fastställande av ekonomi- och verksamhetsberättelser för 2020.

Efter redogörande av revisorernas berättelse beslutade årsstämman om ansvarsfrihet för styrelsen för 2020-års verksamhet.

Val av ledamöter för 2021:
- omval av Michael Torberntsson som ordförande.
- omval av styrelseledamöterna Magnus Morin, Frida Ljunggren och Rikard Johansson på 2 år.
- omval av revisorerna Lena Ekström och Gert Jacobsson och revisorsersättaren Rolf Waldner.
- omval av Andreas Ström och Rickard Söderlund samt nyval av Olle Kristoffersson i Seniorfotbollssektionen.
- omval av ordförande Magnus Morin, Rikard Johansson, Annica Johansson, Cecilia Demegård och Lisa Milke samt nyval av Frans Eklund i Ungdomssektionen.
- omval av Christian Andersson som ansvarig i Bordtennissektionen.
- omval av Hans Eriksson som ansvarig i Tennissektionen.
- omval av Mats Hedström, Jonas Söderlund och Anders Eklund till valberedning.

Fastställande av årsavgifter för 2022:
Medlemsavgift för Enskild 250 kr, Familj 600 kr
Aktivitetsavgifter för fotbollssektionerna
- Från 7-16 år 350 kr
- Över 16 år 600 kr

Årsstämman utsåg efter styrelsens förslag fd ordförande Anders Eklund till Hedersordförande för hans insatser i föreningen.

Styrelsen informerade om genomförda arbeten på Siljevi under 2020 och tankarna inför den kommande osäkra säsongen utifrån den pågående coronapandemin.

Årsstämman tackade Erika Andersson för hennes engagemang i Ungdomssektionen och Ulrika Mattsson för hennes engagemang i Seniorfotbollssektionen.

.

50/50-lotteriets 5.110 kr vanns utav en glad Uddevallabo.

2021-06-12 14:00

IK ODDEVOLD