Utmärkelser, förtjänsttecken och annat i GIF

Vår eminente webmaster Johan Thoresson har kopplat ihop info om enskilda personer på ett finurligt sätt, så nu har vi lagt ut all information om olika utmärkelser, förtjänsttecken och ordförandeuppdrag som mottagits av ideella krafter, ledare, spelare och GIF som förening från GIF, Bohusläns Fotbollförbund, Svenska Fotbollförbundet och Tanums Kommun.

Detta har varit möjligt tack vare all den dokumentation vi har från GIFs stiftande 1922 till dags dato. Från de tidigaste åren till 1936, saknas det dock en del info som vi hoppas få hjälp med av er GIF-are.

Du hittar allt detta genom två olika spår:

- Via Historia i rubrikfältet under GIF-klubbmärket. Där hittar du länkarna
Utmärkelser & förtjänsttecken genom åren och - År för år

- Via Om GIF under GIF-klubbmärket och sedan Föreningsinfo. En bit ner ser du HISTORISKA DOKUMENT och överst där ligger länkarna Ordföranden, utmärkelser & förtjänsttecken genom åren och År för åren

Där finns alla personer med, om du klickar på personnamnet så får du mer info om den personen.

På en del personer saknar vi fotografi och/eller födelse- och dödsdatum - kan du hjälpa oss att komplettera informationen skulle vi bli glada. Du kan skicka info till info@grebbestadsif.se eller kontakta någon i styrelsen.

.

GIFs klubbnålar och förtjänsttecken

Referat i matchen mot Angered nu uppdaterad med namn på hemmalagets spelare

2021-06-08 19:00