Markus Svensson är okej

Många blev oroliga igår när Markus Svensson kolliderade med egna medspelaren Philip Hällgren igår. Markus föll ihop och blev liggandes men meddelar nu att han är okej efter smällen.

Hej Markus, Hur känns det idag efter smällen igår?
– Hej jo men det känns bra idag.

Smällen med Hällgren såg inte så farlig ut men det måste tagit illa, berätta
– Ja vet knappt själv vad som hände men det small till i bröstet så att jag tappade luften och jag blev illamående där å då. Jag var själv mest orolig för huvudet.

Många oroliga i publiken så frågade i paus och efter matchen hur det gått med dig. Vad har du att säga till alla dom?
– Idag mår jag bra så det är ingen fara men tack alla som bryr sig

Hur ser det då ut inför nästa helg, spelbar igen?
– Absolut inga problem med spel nästa vecka pga denna smäll. Däremot har jag problem med baksidan låret och det är värre idag

GIF-IK Oddevold 1-2 Markus Svensson IK Oddevold Hur är läget med Jesper Mattsson? Oddevold vann derbyt Bilder Grebbestad-Oddevold

Ni glömmer väl inte:
- att anmäla dig till årsfesten 17 december
- att rösta på Supportrarnas Pris 2021 ….

2021-11-28 13:00

YXHULTS IK