Update 6/8: GIFs tennisveteraner spelar SM i Båstad

2 av GIFs tennisspelare har varit i Båstad och spelat Veteran-SM i klassen Herrdubbel H65 - Björn Brorström och Peter Bejbom.
De vann i 16-delsfinal med 6-3, 6-2 mot Per-Olof Boija, Djursholm, och Per Manhem, Gustavsberg.
I 8-delsfinalen blev det WO mot toppseedade Jonas Svantesson/Lennart Bergqvist från Helsingborg.
I kvartsfinalen blev det vinst med 6-4, 6-4 mot Dahlin, Hellas/Svensson, Djursholm.
Semifinalen spelades mot blivande vinnarparet Ulf Enander och Anders Hultin och de blev övermäktiga våra härliga GIF-are Björn och Peter. Siffrorna blev 2-6, 0-6.

På vänstra bilden ses GIF-arna med sina välförtjänta bronspokaler.
Bra kämpat under tävlingsveckan, Björn och Peter 🌞 🎾

För GIFs Tennissektion blir det under hösten seriespel i H65- och H70-klasserna.

.

Trots årets motigheter för A laget med skador och uddamålsförluster måste jag ändå imponeras av lagmoralen som killarna visat upp de senaste matcherna. Trots tidiga mål i baken kämpas det på planen och tränare Jonas finner omdisponeringar och vi vinner matcher. All heder till er alla inblandade för allt kämpande. Nu krigar ni och vi bredvid tillsammans för nytt div 2 kontrakt💪

I förrgår 19:30

IFK SKÖVDE FK