Intervju Noel Lindal

I fredags presenterade hemsidan ett andra nyförvärv från Ljungskile. Så idag vid träningen passade vi på att ta en liten pratstund med nya Noel!

Hemsidan passar naturligtvis på att ställa några frågor till Noel

Hej Noel, hur står det till?
– Det är bara bra!

Hur känns det att vara klar för Grebbestads IF?
– Det känns jättebra, det skall bli skitroligt!

Din övergång tog någon dag längre tid än Shad Omars. Hur gott är det att få med någon från samma lag till det nya laget?
– Det är rätt skönt. Det blir en trygghet att ha med någon man känner.

Du var uppe och provtränade i måndags förra veckan med laget. Hur kändes det?
– Det känns väldigt bra. Grabbarna var trevliga och tränarna schysta så det var roligt.

Läget i tabellen är bekymmersamt för Grebbestad. Har det påverkat dina funderingar över att skriva på?
– Nej, jag tittar inte så mycket på tabellen. Jag ser att det finns potential till utveckling och mycket matchspelande för mig, så det är bara positivt egentligen.

Kort med tid sedan du skrev på men har du satt någon personlig målsättning?
– Nej, inte direkt. Jag har väl egentligen bara försökt att få utveckla mig själv så mycket som möjligt.

Beskriv för oss: Vem är Noel Lindahl? Ålder, familj, jobb osv.
– Noel är en 18-årig grabb från Ljungskile. Jag studerar i Uddevalla. Bor med två stycken syskon, mamma och pappa. Jag är singel.

Vad är dina styrkor som du ser det?
– Jag skulle säga att mina styrkor är mitt pannben och att jag pratar mycket på planen

Du är ju bara 18 år. Är Ljungskile din moderklubb? Om inte i vilka andra lag har du spelat?
– Jag har bara spelat i Ljungskile, hela mitt liv.

Om vi tittar på din karriär så här långt, vad är ditt bästa fotbollsminne?
– Det skulle nog vara när jag fick möjligheten att vara med Bohusläns FF ner till Halmstad. Spelade där med andra spelare från andra lag i Bohuslän i min ålder. Runt 16 år var vi väl då…

Hur bra koll har du på Grebbestad? Följer du andra lag genom att läsa om dom i tidningar/webb?
– Jag fokuserar så klart mest på laget jag spelar i men det är klart att jag har koll på klubbarna runt omkring i närområdet och så. Så jag har ganska bra koll på Grebbestad.

Du är ju från Uddevallaregionen. Känner du övriga spelare som är därifrån eller andra i laget?
– Jag känner till en del av spelarna och jag har spelat lite med några. Men det är väl ingen som jag känner så direkt på personligt plan.

Så, då tackar jag för intervju och önskar lycka till i Grebbestad
– Tack själv!

Noel Lindahl

Ni glömmer väl inte:
- att anmäla dig till årsfesten 17 december
- att rösta på Supportrarnas Pris 2021 ….

2021-11-28 13:00

YXHULTS IK