Spelavslutning ute för GIF Tennis

Vi hade serieavslutning ute för tennisveteranerna i veckan mot Partille TK. Matchen spelades på Berglings bana vid Kuseröd.
Truppen är fn ganska tunn och just nu skadedrabbad, vilken tyvärr bidrar till tråkiga förluster.

Därför tvingades laget lämna wo i den ena av av de två singelmatcherna på grund av skadekänningar.
Den som kom till spel var Tommy Randhem som mötte Peter Lundin, som har en vass forehand och rör sig bra på banan. I första set hämtade Tommy upp ett underläge på 2-5 efter fint offensivt spel och borde ha tagit setet, men i det avgörande tiebreaket gick de viktiga poängen åt fel håll. Även i andra set hämtade Tommy upp ett underläge, men Peter kom tillbaka och vann setet med 6-4.

I dubbeln spelade för Partille Håkan Davidsson och Peter Ryderus, vars nästa uppgift är veteran-SM i Båstad i slutet av juli. Grebbestad ställde upp med Björn Brorström och Hans Ericsson. Det blev två jämna set där Björn och Hans borde ha tagit det andra setet efter ha varit i ledning med 5-3. Men det var dock en godkänd insats där Björn spelade stabilt och Hans i perioder briljerade med fina stoppbollar och undanläggningar på volley.

Resultat:

Hans Eriksson - Håkan Davidsson w.o
Tommy Randhem - Peter Lundin 6-7, 4-6
Brorström/Eriksson - Davidsson/Peter Ryderus 3-6, 5-7

GIF - Partille TK 0-3.

Uteserien H70 är därmed färdigspelad.

Nu väntar inomhusspel till hösten och efter årsskiftet förstärks laget då flera av våra spelare passerar åldersgränsen för att kunna vara med. En bredare trupp gör oss mer konkurrenskraftiga.

I denna nyhet: Tennis 2024

Grebbestads IF gratulerar...
Muluken Kinaw Dinessa fyller 25 år!
Hipp hipp hurra!
Det där med att Grebbestad kunde haft fler poäng, ja så resonerar nog dom andra lagens supportrar också om sina lag. Tex så tycker nog Herrestad att dom skulle stängt igen mot oss. Så jag tr... Läs hela inlägget

Benny Guldfot 2024-06-29 20:01 Till Forumet
Senaste matcherna