GIF-släkter

Vi har genom åren försökt följa upp olika Grebbestadsfamiljers göranden och låtanden i GIF, från begynnelsen 1922 till dags dato.
I nuläget har vi har fått fram 5 släkter som har 4 generationer som på olika sätt varit aktiva som idrottare, ledare och ideella krafter.

- Släkten Greby med pappa Sven, sönerna Magnus, Staffan och Sverker och deras barn och barnbarn.
- Släkten Mattsson med pappa Bengt och mamma May, barnen Ulrika, Mikael och Anna och deras barn och barnbarn.
- Släkten Hedström med mamma Märta, sonen Mats och hans barn och barnbarn.
- Släkten Karlsson med pappa Harry (”Stor-Harry”), sonen Kent och hans son och sonson.
- Släkten Landén med pappa Sven och mamma Bojan, sönerna Göran och Gert och deras barn och barnbarn.

Så här, drygt 100 år efter GIFs stiftande 1922, finns det ett flertal släkter med 3 generationer i GIF så det kommer säkert fler släkter med i ledargruppen med 4 generationer GIF-are.

I denna nyhet: Bengt Mattsson Sven Greby Mats Hedström Harry Karlsson Sven Landén Märta Hedström May Mattsson Ingeborg (Bojan) Landén

Grebbestads IF gratulerar...
Veena Mattsson fyller 33 år!
Hipp hipp hurra!
Inga silly-nyheter? Spelare in/ut?

Anonym 2024-07-16 19:04 Till Forumet
Senaste matcherna