Välkommen till den rödsvarta GIF-familjen!

2020 var ett underligt år för oss alla, Covid-19 överskuggade våra liv, så ock för GIF.

Det blev en sen start för alla lag, det blev enkelserier och vi saknade alla underbara supporters på arenorna.

Vårt A-lag spelade i div. 2 Norra Götaland under 2020 och kom på en acceptabel fjärdeplats i en jämn serietopp.

Vår övriga seniorer i samverkan med Hamburgsund har gjort fina insatser i div. 6 och div. 7 och båda lagen var på gränsen till avancemang till högre division.

Dessutom har vi drygt 100 ungdomar i olika lag från 7 till 17 år som utvecklas varje år och lägger basen av hemmaspelare i framtida seniorlag. Där vill vi särskilt lyfta fram våra duktiga flickor i F04-06 som blev suveräna seriesegrare.

Inför säsongsstarten för såväl senior- som ungdomslag hoppas vi därför på ett fortsatt stöd från alla tänkbara partners, företag och privatpersoner, så att vi skall klara av utmaningen och kostnaderna som verksamheten medför.

GIF har ca 200 stödjande företag och privatpersoner.

Se här vårt utbud av samarbetsmöjligheter från ett medlemskap på 250 kr till stor exponering som HUVUDPARTNER - vi gör det partnerskapspaket som passar Dig som vill stötta GIF och vår verksamhet.

Vi vill gärna ha med Dig i GIF-familjen!

Michael Torberntsson
ordförandeMan kan ju lätt ha 5-10 meter eller mer till närmaste person utomhus runt en fotbollsplan så jag kan inte se smittorisken i detta. Vad jag förstår så är FHM rekommendation totalt 8 personer på tex Ullevi som tar 18000? Hur tänker man när en mindre krog får ha kanske 50 inomhus? Jag hoppas att det kommer lite mer genomtänkta rekommendationer gällande publik på våra GIF matcher om det nu blir några 2021. Håll avstånd och tvätta händerna alla härliga GIF supportrar ⚽️

Div II Norra Götaland
2020-10-17 14:00

IK GAUTHIOD
1-1

Sparvallen konstgräs, Tanumshede
Div II Norra Götaland
2021-05-01 14:00
IFK SKÖVDE FK (h)
Siljevi, Grebbestad


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.