Välkommen till hundraåriga rödsvarta GIF-familjen 2023!

2022 var ett helt unikt år i GIFs historia. Dels kunde vi på flera olika sätt fira föreningens första 100 år precis på jubileumsdagen den 28 maj med en specialdesignad matchdräkt till jubileumsmatchen mot Stenungsund på Siljevi och senare på kvällen med en hejdundrande jubileumsfest i Charlottenlund.

Dessutom kunde vi under året glädjas åt att ställa upp med föreningens första damseniorlag i seriespel och som våra damer spelade!! Efter 15 matcher mot flera tuffa motståndare fick damerna sina guldfärgade serievinnarhattar efter bortavinst mot Ödsmål i Div. 4 Bohuslänserien Dam.

Våra A-lagsherrar hade ett tungt år med skador och tränarbyte, men i kvalet för nytt Div. 2-kontrakt kom kämparandan fram och med två vinster mot ADAS United slutade det ändå lyckligt.

Våra många ungdomar visade också under jubileumsåret att det finns hopp om en ljus framtid för GIF´s alla lag. Vi har många lag och många flickor och pojkar som älskar att joxa med trasan, året runt.

En mycket viktig faktor är den lokala förankringen och stödet från samhälle, näringsliv och privatpersoner. Detta PARTNERSKAP är helt livsavgörande för att GIF skall kunna bedriva den verksamhet vi gör idag.

Inför säsongsstarten för såväl senior- som ungdomslag hoppas vi därför på ett fortsatt stöd från alla tänkbara partners, företag och privatpersoner, så att vi skall klara av utmaningen och kostnaderna som verksamheten medför.

Det är ca 180 olika partners som på olika stöttar oss.

Här kan du se vårt utbud av samarbetsmöjligheter, från ett medlemskap på 250 kr till HUVUDPARTNER med stor exponering - vi gör det partnerskapspaket som passar Dig som vill stötta GIF och vår verksamhet.

Vi vill gärna ha med Dig i GIF-familjen!

Michael Torberntsson
OrdförandeNär tränarfrågan är klar kommer nyhet på hemsidan.

Div II Norra Götaland
2023-09-24 13:00

TORSLANDA IK
1-3

Siljevi, Grebbestad
Div II Norra Götaland
I övermorgon 19:30
VÄNERSBORGS FK (b)
Vänersvallen, Vänersborg


 
Inga matcher för de andra lagen den närmaste veckan finns inlagda.